+30 års erfaring​

medal

Vi kører ud til dig​

delivery

Moderne og professionelt udstyr​

like

Industrimaling af alle typer af emner og komponenter

Industrimaling er en overfladebearbejdning og overfladebehandling af forskellige typer af emner og forskellige former for komponenter. 

Hos Børsting Pedersen i Flemming udfører vi sandblæsning og industrimaling for virksomheder i områderne omkring Horsens og Vejle. Såfremt arbejdet skal udføres ude hos kunden, kan vi tilpasse arbejdstiderne, således det kan ske døgnet rundt.

Alt fra sandblæsning til industrimaling

Vi påbegynder typisk industrimalingen ved at sandblæse emnet, hvorpå det påføres. Det kan være emner såsom stålrør, gelændere og hegn samt alle andre metalemner. 

Det kan ske hos os, men det kan også ske on-site hos kunden, hvis der er tale om større emner. Desuden maler vi diverse komponenter til lastbiler og den øvrige industri, men det vil typisk ske hos os.​

Vi benytter naturligvis moderne, effektivt og professionelt udstyr til sandblæsning og industrimaling. Dertil kommer, at vi har dygtige og erfarne medarbejdere. Med en virksomhed der har mere end 30 års erfaring inden for jern- og stålindustrien.

Få et uforpligtende tilbud på industrimaling her

Denne viden gør os i stand til at bearbejde industrimaling til alle typer af emner og komponenter.​​ Ønsker du mere information kan du kontakte os på telefon 75 67 33 49 eller skrive en mail til bpbn@mail.dk.

Kontakt os for at høre om maling af komponenter og emner​

Vi råder og vejleder altid vores kunder, så de kan få en optimal løsning, der er tilpasset ønsker og behov. Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på sandblæsning og industrimaling. 

Du kan ringe på telefon 75 67 33 49 eller skrive en e-mail til bpbn@mail.dk. Du kan også bruge kontaktformularen. Derpå kan vi aftale nærmere. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Børsting Pedersen

CVR: 72269616​

Adresse​

Haurumvej 33

8762 Flemming

Kontakt

Telefon: 75 67 33 49

E-mail: bpbn@mail.dk