+30 års erfaring​

medal

Vi kører ud til dig​

delivery

Moderne og professionelt udstyr​

like

Rustbeskyttelse med zink eller aluminium - professionel rustbehandling tilbydes her

Rustbehandling er en zink- eller aluminiumbehandling af metal, der medfører, at metallet ikke ruster. Hos Børsting Pedersen i Flemming tilbyder vi rustbehandling af metaller for virksomheder i områderne omkring Vejle og Horsens. Vi kan endvidere tilpasse arbejdstiderne efter dit ønske, således at opgaven kan udføres både dag og nat.

Alt fra små emner til facader kan påføres rustbeskyttelse

Hvilken rustbeskyttelse er bedst? Rustbehandling bliver benyttet som overfladebehandling af mange forskellige former for metal. Det kan for eksempel være af stålemner såsom porte, altaner, stålrør og lastbiler.  Vi tilbyder naturligvis også undervognsbehandling af biler. Vi fikser din bil på ingen tid.

Det foregår ved, at vi først sandblæser emnet. Derefter pålægger vi selve overfladebelægningen, der kan være enten zink eller aluminium. Dette giver en ru og mat overflade.

Moderne rustbehandling

Vi benytter moderne og professionelt udstyr til både sandblæsning og rustbeskyttelse. Medarbejderne er også både dygtige og erfarne, og vi har mere end 30 års erfaring inden for jern- og stålindustrien. Det betyder, at vi kan overfladebehandle alle overflader lige fra mindre emner til store facader.

​Vi kan sandblæse både med og uden vand, således det bliver tilpasset de aktuelle forhold samt eventuelle særlige ønsker og behov. 

Hvad koster rustbehandling? Kontakt os og få et tilbud

Prisen for rustbeskyttelse afhænger af størrelsen på emnet, der skal rustbehandles og om det skal zink- eller aluminiumbehandles. Vores pris afhænger også af dine ønsker og behov, som vi altid bestræber os på at opfylde. Vi kan dog altid garantere fair og fornuftige priser.

Vi råder og vejleder naturligvis, så du får den mest optimale løsning, der er individuelt tilpasset din situation. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere eller have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 75 67 33 49 eller skrive en mail til bpbn@mail.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din rustbehandling!

Kontakt os for at få et tilbud på zinkbehandling​

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på sandblæsning og rustbeskyttelse.

​Du kan ringe til os på telefon 75 67 33 49  eller skrive en e-mail til bpbn@mail.dk, for at aftale nærmere. Du kan også benytte vores kontaktformular, hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Børsting Pedersen

CVR: 72269616​

Adresse​

Haurumvej 33

8762 Flemming

Kontakt

Telefon: 75 67 33 49

E-mail: bpbn@mail.dk