+30 års erfaring​

medal

Vi kører ud til dig​

delivery

Moderne og professionelt udstyr​

like

Sandblæsning af metal, stål og beton

Sandblæsning af metal er en særlig proces, der benyttes til at rense alt fra stål- til betonflader. Hos Børsting Pedersen i Flemming tilbyder vi sandblæsning i områderne omkring Vejle og Horsens, og hvis det er nødvendigt, kan det udføres on-site hos kunden, og det kan ske døgnet rundt.

Vi bruger naturens egne midler til sandblæsning

Vi sandblæser alt i stort og småt, og vi benytter naturligvis sand, der er et af naturens egne midler, som nærmest sliber overfladen væk. Sandblæsning af metal kan udføres med eller uden vand, men den bedste metode afhænger af de aktuelle forhold.

Der kan blæses med forskellig styrke, og der kan blæses med sandkorn af forskellige størrelser. Vi benytter lav styrke og fine sandkorn ved skrøbelige overflader. Sandblæsningen af metal bliver med andre ord udført forskelligt, og det afhænger af emnet, som skal afrenses.​​

Vi kan tilbyde forskellige former for overfladebehandling i forlængelse af sandblæsningen. Det kan være rustbeskyttelse og industrimaling. Derved opnår du en god finish og undgår korrosion.

Vi benytter professionelt udstyr til sandblæsning af metal samt rustbeskyttelse og industrimaling, og vi har mere end 30 års erfaring inden for jern- og stålindustrien.

Dertil kommer vores dygtige og erfarne medarbejdere. Vi er med andre ord i stand til at bearbejde og male alle typer af emner og komponenter.

Kontakt os for et tilbud på din sandblæsning af metal

Interesseret i et tilbud eller ønsker du mere information? Du kan kontakte os på telefon 75 67 33 49 eller skrive en mail til bpbn@mail.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud​

Du kan kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på sandblæsning samt eventuel rustbeskyttelse og industrimaling

Du kan benytte vores kontaktformular, men du kan også ringe til os på telefon 75 67 33 49 eller skrive en e-mail til bpbn@mail.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Børsting Pedersen

CVR: 72269616​

Adresse​

Haurumvej 33

8762 Flemming

Kontakt

Telefon: 75 67 33 49

E-mail: bpbn@mail.dk